LULET E VERES NAIM FRASHERI PDF

Yjet E Bukura Permes vjershes poeti bekon yjet te cilen e pim me shoqeri she na meson edhe neve te dijm te falenderojme P. Sh:Uji qe buron nga larg zoti te derguar,hapi zemrat e gjithve, Ha zbrit te lutem nga qielli,te dijm te themi qe je zot i vertet qe te permirsohemi me ty te gezojm kete jet. Abaz Aliu Poeti ne kete vjersh e shpreh qendrimin e Aliut me fjalen e then se ishte i gjall i perendis i cili me ne fund vdiq,sepse Shqiperia e deshi Zotin. Te Vdekurit Vdekja mundon te kaplon te hidheron,kalon kjo jet e ik si flet,njeriu mundohet kerkon punen e vet e me ne fund vdes. Por nje shpres keni te zoti i vertet sepse pasi qe te vdesim tek aj me u perpjek. Pra lutet qe te varet i shohin vet ne jet,kjo ben me dije se njeru vdes ndersa shpirti jeton.

Author:Kagajin Zulugore
Country:Serbia
Language:English (Spanish)
Genre:Health and Food
Published (Last):6 April 2014
Pages:274
PDF File Size:6.66 Mb
ePub File Size:17.7 Mb
ISBN:410-3-60449-698-2
Downloads:11183
Price:Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader:FegalYjet E Bukura Permes vjershes poeti bekon yjet te cilen e pim me shoqeri she na meson edhe neve te dijm te falenderojme P. Sh:Uji qe buron nga larg zoti te derguar,hapi zemrat e gjithve, Ha zbrit te lutem nga qielli,te dijm te themi qe je zot i vertet qe te permirsohemi me ty te gezojm kete jet. Abaz Aliu Poeti ne kete vjersh e shpreh qendrimin e Aliut me fjalen e then se ishte i gjall i perendis i cili me ne fund vdiq,sepse Shqiperia e deshi Zotin. Te Vdekurit Vdekja mundon te kaplon te hidheron,kalon kjo jet e ik si flet,njeriu mundohet kerkon punen e vet e me ne fund vdes.

Por nje shpres keni te zoti i vertet sepse pasi qe te vdesim tek aj me u perpjek. Pra lutet qe te varet i shohin vet ne jet,kjo ben me dije se njeru vdes ndersa shpirti jeton. Gjuha Jone Me gjuh te luftojm kombin ta mbrojm dhe me dituri te prijm. Pra nena thot te mesojm te dijm diturin sepse qdo koh lyp drit. Dhe kjo drit do te na sjell te gjithve miresine qe ta largojm erresiren per ta fituar driten.

Perendia Duke e njohur perendin e largojm mjerimin ne qdo ane. Nje zot eshte gjithkund i verber e smund tw shoh i ditur. Shpreh Poeti thot:se nese kemi shpres tek zoti,shqiperia do te ndertohet te lulzon me drejtsi shpres. Tradhtaret Poeti na meson se si te dim te fillojm te mesojm,te durojm te mos behemi tradhtar P.

TCC8902 PDF

“Lulet e verës” – Naim Frashëri

Yokasa Want to Read saving…. Lists with This Book. Just a moment while we sign you in to your Goodreads account. Log in Sign up. His works had to be smuggled into Albania. Learn how to share your curation rights. Publishing quality and relevant content you curate on a regular basis will develop your online visibility and traffic.

ALCCOFINE 1203 PDF

Shqipopédia

.

LEICA DISTO D8 MANUAL PDF

Lulet e Verës (Analizë) - Naim Frashëri

.

CONSTANTIN SCHIFIRNET SOCIOLOGIE PDF

Naim Frashëri

.

Related Articles